Over ons
Van der Zalm catering
Opgericht door Vincent van der Zalm
Van der Zalm catering is opgericht door Vincent van der Zalm. Vincent heeft ruim 20 jaar bij verschillende toprestaurants in Nederland gekookt. Sinds 2019 werkt Vincent nog steeds graag met de mooiste ingrediënten, maar heeft hij zijn ervaring verbreed met receptontwikkeling en productontwikkeling voor grote merken in de voedingsindustrie. Daarnaast werd Vincent nog regelmatig als thuiskok ingehuurd bij verschillende vaste gasten, die graag nog van zijn kookkunsten wilden blijven genieten. Omdat de vraag naar catering van allerlei soorten evenementen bleef groeien, besloot Vincent in 2023 om een cateringbedrijf te openen: van der Zalm catering.
Wat doen wij?
Bekijk ons portfolio
Via ons mooie netwerk van vaste klanten en opdrachtgevers hebben we al veel mooie opdrachten gedaan. Van een relatie-evenement voor 100 personen met een uitgebreid 9-gangen walking dinner, tot een lunch voor 300 personen op kantoor voor een jubilaris. Maar zo groot en exclusief hoeft het natuurlijk niet altijd te zijn. Een uitgebreid borrelbuffet op een 40e verjaardag of een Italiaans buffet voor een 25-jarig huwelijksfeest.
Voor elk soort evenement, zowel zakelijk als particulier, denken we graag mee over een unieke culinaire invulling. We vinden het leuk als alle gasten kunnen genieten van de lekkerste ingrediënten uit het seizoen en daarom maken we voor elke aanvraag met veel plezier een offerte op maat. Bekijk hieronder een selectie van onze opdrachten voor een indruk van de mogelijkheden.
Waar kun je ons voor bellen?
Zakelijke & particuliere catering
Of je nu een evenement wilt organiseren voor collega’s of voor je vrienden, wij denken graag met je mee over een passende culinaire invulling.
We kunnen voor elke gelegenheid, elke doelgroep en elk budget een smakelijk en passend menu bedenken.
De afgelopen jaren zijn we ons ook steeds meer gaan verdiepen in de eindeloze mogelijkheden van groenten, vruchten en kruiden. We kunnen hierdoor ook een volledig vegetarisch of veganistisch menu verzorgen, maar we bereiden ook nog steeds graag een goed stuk vlees of vis.
We zorgen er samen met onze leveranciers dan natuurlijk wel voor dat we met de beste ingrediënten werken waarvan we de herkomst weten.